Avgifter 2019

Vid årsmötet 2018 beslutades att medlemsavgiften fortsatt är 100 kr och den betalas per medlem, aktiv som stödmedlem.

Enligt styrelsebeslut 2019 beslutades att fortsättningsvis reducera träningsavgiften för familjer där 3 eller fler cyklar (aktiv medlem):

• En cyklist betalar 1 000 kr/år
  • Två cyklister betalar 2 x 1 000 kr/år
  • Tre cyklister betalar 2,5 x 1000 kr/år (alltså 50 % rabatt på tredje cyklisten)
  • Fyra (eller fler) betalar 3 x 1 000 kr/år (alltså 50 % rabatt på tredje och fjärde cyklisten, samt 100 % rabatt på ytterligare cyklister)

Detta gäller enbart cyklister inom samma familj och medlemsavgiften om 100 kr/år tillkommer på varje cyklist.

Sedan 2017 söker varje cyklist sin egen licens enligt denna instruktion. För att söka licens krävs att man sedan tidigare är medlem, alternativt löser medlemsskap. Ev. frågor kring licens kan skickas till This is a mailto link.

Varje cyklist ska ha en licens hos Svenska cykelförbundet. I licensen ingår även en försäkring via Folksam. Mer information angående försäkringen finns på SCF's hemsida.

Befintliga medlemmar betalar senast 31 mars, nya medlemmar betalar efter 3 prova på-tillfällen. OBS! Varje cyklist ansvarar för att ha korrekt licens med vid tävling.

Medlemsavgift & träningsavgift betalas in på Engelholms BMX klubbs bankgiro 5685-7386. Glöm inte att uppge namn och fullständigt personnr.

Samtliga cyklister 17 år eller äldre måste genomgå antidopingutbildning för att få sin licens.

Alla medlemmar, nya och gamla - aktiv som stödmedlem, måste fylla i medlemsblanketten som finns i kiosken - varje år.
Uppdaterad: 26 MAR 2018 23:23 Skribent: Lukas Lindberg
Vill du synas här?
Maila till This is a mailto link

Lindab_targetleft